Sali agora

Evenimente private

Facilități/ dotări:

Forme de amenajare a sălii în funcție de preferințele clientului: board-room, U-shape, banchet/ballroom etc.; 

✓ Parcare generoasă și gratuită; 

✓ Suport tehnic permanent din partea echipei AGORA; 

✓ Lumini ambientale, aparatură tehnologică de înaltă calitate, sonorizare, microfoane 

wifi, conexiune wireless, videoproiector și panou de proiecție; 

✓ Scenă modulară de până la 60 mp pentru momentele artistice ale evenimentulu.

La AGORA, suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii pentru a crea evenimente memorabile. De la organizare și planificare profesionale, la amenajări și decoruri personalizate, personal experimentat și amabil, meniuri delicioase și opțiuni diverse de mâncare, avem totul acoperit pentru ca evenimentele să fie de neuitat. În plus, oferim opțiuni de pachete personalizate pentru a se potrivi bugetului și preferințelor clientului.

EUROPA

galerie foto

Sala EUROPA

totul la superlativ!

Capacitatea maximă: 600 de persoane

Sala EUROPA impresionează prin capacitatea generoasă de găzduire a evenimentelor mari, chiar și de până la 600 de persoane. Fiind spațiu multifuncțional, poate fi cu ușurință compartimentat în alte trei săli mai mici, oferind o flexibilitate fără egal pentru a fi adaptată în mod perfect pentru orice eveniment privat – nunți, botezuri sau aniversări.
Inteligent concepută, sala dispune de pereți mobili, despărțitori, care permit folosirea și amenajarea întregului spațiu într-un mod armonios și optim, specific tipului de eveniment găzduit, astfel încât, redimensionarea sălii să nu afecteze cu absolut nimic imaginea unui cadru generos, oferită grație designului modern pentru care s-a optat în amenajarea fără stâlpi a sălii.

Galerie sala EUROPA

ATENA

galerie foto

Sala ATENA

eleganță în detalii!

Capacitate maximă: 200 persoane

Cu un design rafinat în tonuri deschise, sala creează o atmosferă ospitalieră și se integrează perfect în arhitectura vie a complexului Agora. Un avantaj al spațiului fără stâlpi este că se poate adapta ușor în funcție de tipul de eveniment organizat. Indiferent dacă e o petrecere de nuntă, un botez sau o aniversare, Sala ATENA oferă tot ce este nevoie pentru a transforma evenimentul într-un succes memorabil!

Galerie sala ATENA